top of page

PIŠKOTKI

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in politiko zasebnosti na spletni strani Štikar'ca needleatwork.com. Spletna stran predstavlja vezenje in ustvarjanje Štikar'ce.
Vse informacije na spletni strani Štikar'ca needleatwork.com  so splošne narave in so last lastnika te spletne strani. Brez dovoljenja lastnika je prepovedano kakršnokoli reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje vsebine spletne strani v njeni celoti ali v delih.

Lastnik spletne strani, druge pravne in ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku te spletne strani, v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršnokoli škodo, ki bi lahko nastala v zvezi s spletno stranjo Štikar'ca needleatwork.com, škodo, ki bi bila povezana z obstojem te spletne strani oz. škodo, ki bi na kakršenkoli drug način izhajala iz obstoja te spletne strani ali iz informacij na tej strani.

Lastnik spletne strani si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe vsebine na spletni strani ali do spremembe vsebine Piškotkov in politike zasebnosti po delih ali v celoti. Spremembe stopijo v veljavo v trenutku objave na spletni strani.  Vsak uporabnik je sam odgovoren, da prebere rubriko Piškotki in politika zasebnosti, preden brska po spletni strani.

Spletna stran Štikar'ca needleatwork.com  oz. njeni upravljalci na spletni strani zbirajo osebne podatke, ki jih uporabniki vnesejo na spletno stran ali jo na kašen drug način posredujejo upravitelju spletne strani.  Spletna stran lahko zbira tudi IP naslov, ki ga obiskovalec uporablja za povezavo na internet, prijavne podatke, e-poštni naslov, geslo, podatke o računalniku in načinu povezave na internet ter zgodovino nakupov. Spletna stran, njeni upravitelji oz. tretje strani prav tako lahko zbirajo podatke o posameznih sejah, vključno s reakcijskim časom spletne strani, dolžino obiska posamezne strani, uporabniško interakcijo na strani in metode uporabe, brskanja na spletni strani. Spletna stran lahko zbira tudi informacije, ki lahko uporabnika osebno identificirajo (ime in priimek, e-poštni naslov, geslo …), načine plačila in podatke o plačilih, komentarje … Spletna stran Štikar'ca needleatwork.com lahko namesti piškotke, svoje piškotke pa  lahko namesti tudi tretja spletna stran.  

 

Spletna stran Štikar'ca needleatwork.com  oz. njeni upravitelji se zavezujejo, da bodo z zbranimi podatki ravnali odgovorno, po načelih transparentnosti in v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation – GDPR) ter slovensko zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov).

Zbrani personalizirani in splošni podatki se bodo uporabljali za:

  • zagotavljanje storitev na spletni strani oz. za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje,

  • za zagotavljanje uporabniške in tehnične pomoči uporabnikom;

  • za vzpostavljanje stikov z uporabniki,

  • za zagotavljanje skladnosti z zakonodajo.

 

Spletna stran oz. upravitelji zbranih podatkov ne posredujemo oz. prodajamo tretjim osebam, lahko pa spletna stran oz. upravitelji za e-poštna sporočila, marketing in avtomatizacijo uporabljajo spletne platforme (npr,. Gmail, Mailchimp), ki podatke upravljajo in obdelujejo po svojih splošnih pogojih.

Spletna stran Štikar'ca needleatwork.com  gostuje na platformi Wix.com. Wix.com tej spletni strani omogoča zagotavljanje storitev uporabnikom.  Podatki uporabnikov so lahko shranjeni tudi na pomnilnikih platforme Wix.com, njenih zbirkah podatkov in splošnih aplikacijah, ki jih ponuja platforma Wix.com. Zbrani podatki so shranjeni na varnih strežnikih za požarnim zidom.

Vsak uporabnik, ki izpolni kontaktni obrazec, se prijavi tudi na e-novice. Če uporabnik ne želi, da spletna stran še naprej obdeluje njegove podatke, naj spletni strani pošlje sporočilo preko kontaktnega obrazca in v zadevo vpiše PREKLIC.

Če uporabnik želi dostop do svojih podatkov, podatke spremeniti ali jih izbrisati, naj pošlje sporočilo preko kontaktnega obrazca na spletni strani Štikar'ca needleatwork.com ali na e-poštni naslov  stikarca[at]gmail.com.

Spletne strani lahko na uporabnikov računalnik namestijo več različnih piškotkov. Spletne strani uporabljajo piškotke, ker nekateri piškotki omogočajo vdelovanje spletnih strani, uporabniku zagotavljajo varnejšo, prijetnejšo, hitrejšo in bolj enostavno uporabniško izkušnjo, drugi pa so lahko namenjeni oglaševanju, spremljanju poteka posameznih uporabniških sej ali analiziranju uporabniškega obnašanja.

Piškotke lahko naloži spletna stran, na kateri se nahajate ali tretja spletna stran. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, za trajanje posamezne seje, nekaj ur, ali dlje.

Piškotki so datoteke, ki ne vsebujejo podatkov, ki bi omogočali neposredno identifikacijo uporabnika spletne strani, vendar pa spletni strani oz. upravitelju posredujejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče spletno stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Uporabnik ima v vsakem trenutku možnost, da piškotke sprejme ali zavrne.

Vsak uporabnik lahko nadzira in spreminja v nastavitvah izbranega spletnega brskalnika. Za informacije o brisanju, omogočanju ali spremembah nastavitev piškotkov se obrnite na spletni brskalnik, ki ga uporabljate (npr. Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox …).

Piškotki
Cookies
bottom of page